LEAGUE OF LEGENDS 2V2 #7
Spel: League of Legends
Lag: 16/16
Spelare: 2on2
Skapad: 2017-12-15 13:15
Starttid: Avslutad
Anti-fusk: Standard
Stream: --
2on2
LoL
16/16
Priser
1a Pris

600:- // VIP 30 dagar // SF Coins 80

2a Pris

XTRFY Musmatta - Spelfrossa // VIP - 30 dagar // SF Coins 50

3e Pris

VIP - 15 dagar // SF Coins 20
Regler
Information 

Turneringen är gratis, och öppen för alla registrerade Spelfrossa medlemmar, är du inte medlem är du givetvis välkommen att registrera dig. Vart noga med att läsa reglerna inför turneringen 

Läs om våra nya reglerhttp://spelfrossa.se/nyheter/n...

Hur fungerar turneringssystemet?

Kolla denna länk:http://spelfrossa.se/nyheter/n...Hur fungerar vårt rankingsystem?
Kolla denna länk: http://spelfrossa.se/nyheter/v...

Vad gör man med SF coins som man vinner?
Du köper ut priser i våran prisstege (inte aktiv just nu men dina coins sparas)

Cup Admins: Cykel 

Plattform: PC
Mode: Custom match "Draft mode"
Storlek: 2v2
Format: Howling Abyss   
Region: EU West
Prispott SF Coins: 150 

Utdelning
1:a: 1000:- // VIP 30 dagar // SF Coins 80 
2:a: XTRFY Musmatta - Spelfrossa // VIP - 30 dagar // SF Coins 50 
3:a   VIP - 15 dagar // SF Coins 20
Unlimited: 5 SF Coins 


Format: Bo1 bracket elemination. Semifinal och final spelas Bo3 
Bo1: Rapportera direkt efter matchen
Bo3: Rapportera efter matcherna.


Innan turneringen börjar Läs denna nyhet så får du grepp om hur turneringssystemet fungerar:

http://spelfrossa.se/nyheter/n...

Efter varje match

Resultatet av matchen ska rapporteras genom att klicka på fliken RAPPORTERA i matchrummet En spelare skickar resultatet och den andra ska antingen godkänna resultatet eller ändra om det är felaktigt. Skulle det vara så att man inte rapporterar resultatet så kan detta leda till framtida avstängningar i våra turneringar. Skulle det vara några problem så kontaktar ni admin via Livechatten på hemsidan. Om du vinner matchen i LOL så sätter du en 1 och en 0 om du förlorarMatch Info
Matchen spelas i 10 minuter
Du vinner genom att:
1. Först till 5 kills tillsammans eller
2. Du själv eller din medspelare har farmat ihop 100st minions. Eller
3. Första tornet går ner.
Går tiden ut så vinner den som har mest minion kills "enskilt" Skulle ni ha lika många så går man efter antalet kills "tillsammans"
Om en person dör av tower* så räknas det som en kill för det andra laget.
Ingen recall

Spelet körs Custom match "Draft mode" Team Storlek 2. Ni får välja vilka Champions ni vill samt banna hur ni vill.

Regler
Va online på hemsidan så att turneringsadmin kan komma i kontakt med er.
All form av fusk är förbjudet
Dåligt beteende kan resultera i avstängning från turneringen, så uppför er.
Admin / Moderators ord är lag
Samtliga spelare måste ta en skärmdump på resultatet efter varje match.
Att ljuga för en admin om resultat resulterar i en permanent ban från alla kommade turneringar på.

Det är endast tillåtet att pausa eller starta om en match under första 5 minuterna. Ifall någon får problem med nätet etc.

Vid konflikter  
Vid varje utnyttjad tvist eller dåligt uppförande är det en admin som kommer att använda sitt omdöme för att avgöra eventuella straff. Straff kan innebära avdrag av rundor eller diskvalificering. Varje tillfälle är unikt och straffen kan variera, administratörer förbehåller sig rätten att ändra regler under pågående turnering, Detta inkluderar förändringar som är nödvändiga på grund av till exempel spel/programuppdateringar eller förändringar som anses nödvändiga.  

Vid konflikt pausas matchen i freezetime och lagkapten tar kontakt med admin omgående. Konflikt som upptäcks efter match rapporteras till admin senast 10 minuter efter avslutad match.

Tredjepartsapplikationer som påverkar spelet får ej användas.

Lagen är ansvariga att kontrollera reglerna regelbundet. Lagen måste förstå att reglerna är riktlinjer för att säkerställa ett spelande som är så rättvist som möjligt. 

Spelare och lag är skyldiga att starta sina matcher i tid. Det är spelares ansvar att känna till aktuellt schema samt att meddela ansvarig admin innan spelare lämnar Matchen. Kan inte matchen startas enligt schema på grund av att en spelare eller lag inte är på plats kan poängavdrag göras eller hela eller delar av matchen avgöras på så kallad walk over. Vid eventuella matchkonflikter skall admin kontaktas omedelbart. 

FAIR PLAY

Alla deltagare i Spelfrossa Community måste spela för att vinna. Regelverk finns att ta fram i samråd med aktiva spelare och bygger på upplägg och funktioner som är välkända i respektive spelcommunity. 

Om en spelare eller lag inte spelar för vinst, använder buggar i spelet, modifierar mjukvara, konfigurationsfiler eller hårdvara för att skaffa sig otillåtna fördelar kan spelet komma att avbrytas, poängavdrag göras eller spelare och lag diskvalificeras från tävling och stängas av helt eller delvis från spel, samt hemsidan. Det är ej heller tillåtet för lag eller spelare att i förhand göra upp om så kallad vinstdelning eller potsplit. 

Spelfrossa har nolltolerans mot droger och alkohol, vid misstanke om påverkan kommer spelare eller lag ej få delta och blir direkt diskvalificerade och avstängda från tävlingen.  Spelfrossa har nolltolerans mot förnedrande språk, hot och hatbrott samt uttalanden som hotar eller uttrycker missaktning om etnisk härkomst, religiös övertygelse, sexuell läggning och könsidentitet. Detta gäller samtliga plattformar kopplade till Spelfrossa, tex i text, ingame eller chattrum (IRC) eller verbalt på plats under en tävling. Tävlande som bryter mot detta kan komma att bli diskvalificerad eller avstängd helt eller delvis från Spelfrossa. 

NICKNAMES, INGAMEBILD & PROFILBILD  Användande av smeknamn (nickname), ingamebilder eller profilbilder som kan kan väcka anstöt eller uttrycker missaktning om etnisk härkomst, religiös övertygelse, sexuell läggning och könsidentitet eller som innehåller politisk propaganda är ej tillåtna. Innan registrering och påbörjad match kan Spelfrossa be deltagare att ändra smeknamn (nickname), ingamebild och profilbild.  

ÖVRIGT
Spelfrossa kan utan förvarning uppdatera regelverk och spelupplägg. Det är spelarens ansvar att innan påbörjad tävling läsa och ställa in sin klient / spel / konsol efter gällande regler. Regelverket kan utan förvarning förändras och anpassas under pågående tävlingar. Vid eventuellt spelarbyte eller avhopp skall detta snarast meddelas admin via epost till info@spelfrossa.se eller via direkt kontant via Discord, eller livechatten på www.spelfrossa.se

Samtliga matcher i Spelfrossa kan komma att spelas in och sändas live på Internet eller annan plattform. Samtliga spelare i Spelfrossa Community kan komma att fotograferas i samband med sitt deltagande och förväntas ställa upp på intervjuer, fotografering eller video. Om en spelare eller lag bryter mot regelverket kan spelare eller lag komma att diskvalificeras helt eller delvis från tävlande i Spelfrossa. Spelfrossa är öppet för alla, amatörer som proffs med svenskt medborgarskap eller personer som bor och verkar i Sverige. Vid för få lag anmälda till turneringen så kan den ställas in och flyttas fram.

FÅ DELTAGARE
Skulle det vara att turneringen har färre deltagare än tänkt så kommer prispotten automatiskt att minskas. Är det väldigt få deltagare så kan turneringen även ställas in.

PRISPENGAR OCH VINSTER
Mottagare av eventuella prispengar är den eller de privatpersoner som spelar om inte annat meddelas Spelfrossas i god tid före matchstart. Prispengar betalas ut samma dag som turneringen avslutas. Andra vinster så som produkter skickas ut 1-3 dagar efter avslutad turnering.