REGLER

Följs inte dessa regler kommer en varning eller i värsta fall en permanent avstängning att utfärdas, beroende på vad admin tycker. Lista med admins finner du längst ner på denna sida.

FORUM

Beteende
Behandla andra med respekt och vidhåll en artig attityd. Respektera att forumet har medlemmar av olika åldrar och olika kunskaper, av den anledningen så ha överseende med frågor som du tycker är ”barnsliga” eller ”knäppa”.
Det är förbjudet att medvetet provocera moderatorer i deras roll som moderator. Medlemmar som medvetet försöker att motverka byggande av ett aktivt forum har inget på vårat forum att göra och kommer att stängas permanent eller under en viss period.

Inlägg
Svara bara med inlägg som hör till trådens ämne. Om du inte kan posta ett vettigt inlägg så avstå från att svara, detta gäller speciellt svar av typen ”lol” eller ”rofl”. För att undvika att upprepa ett svar som redan getts så rekommenderar vi att läsa hela tråden innan du svarar.


Grammatik & Språk
Det är inte tillåtet att kommentera en annan medlems grammatik eller språk. Om grammatiken/språket är så
dåligt att innebörden försvinner så meddela någon moderator och denna kommer att åtgärda problemet om det behövs.

Kritik på andra användare
Vi vill inte se att ni kritiserar varandra angående diverse saker, man postar på forumet utav en anledning. Vill man ha hjälp med en sak på forumet så vill vi inte se andra som påpekar att man är "värdelös" etc.

ÖVRIGA

*Försök till fusk i diverse tävlingar kan resultera i tidsbegränsad/permanent avstängning.

*För reklam/promoteing utav andra grupper krävs admins tillstånd.

*Rasistiska, politiska, kränkningar eller liknande kommentarer resulterar i en permanent avstängning.

*Kommentarer om ålder, allmän otrevlighet, personangrepp & påhopp eller liknande resulterar i varning, eller permanent avstängning beroende på vad admin tycker.

*Länkar till fusk är strängt förbjudet och leder oavkortat till permanent avstängning.

*Tiggeri är förbjudet. Det är oerhört jobbigt, det vet du/ni också.

*Vid inlägg rörande påstådda fuskare/scam krävs ALLTID bevis i form av bilder, film, ljud eller liknande, sköts inte detta riskerar du en permanent avstängning.

*Det är absolut inte tillåtet att diskutera piratkopierade spel, program eller siter som tillhandahåller illegala filer. Detta resulterar i varning/permanent avstängning beroende på vad admin tycker.

*För giveaways på hemsidan krävs admins godkännande. Lista med admins finner du under CREW.

*All typ av spam är strängt förbjudet och resulterar i en permanent avstängning.

* Twitch- och youtube-länkar får enbart postas en gång per 24h. Resterande inlägg får postas max en gång var 12H

*All form av uthängning utav en person/personuppgifter är strängt förbjudet och leder till permanent avstängning från gruppen utan diskussion. Även inlägg med frågor om en annan persons uppgifter är strängt förbjudet och raderas med en varning.

* Tänk på vad ni har för bilder i samband med ert inlägg. All sorts nakenhet får inte finnas med (Inte ens på eran steam-bild om det är så att ni ska länka er profil.