HUR ANMÄLER JAG MITT LAG TILL EN TURNERING?
För att anmäla ett lag till en turnering så måste samtliga spelare/deltagare ha sitt steamID inskrivit på profilen för att kunna ansöka till turneringar.

Klicka på turneringen du/ni vill ansöka till. Klicka sedan på ANSÖK TILL TURNERING.
Ditt/Erat lag kommer registreras. För att bekräfta att laget har blivit registerat, klicka på visa deltagare.
CASES
Man kan läsa nyheten här: http://spelfrossa.se/nyheter/vi-gar-live-med-cases

Hur får jag tag på lådor?
- 1-3 tredje plats i turneringar
- Tävlingar via Facebook / Twitter / Hemsidan
- Forum aktivitet
- Random dropp
- Tävla funktionen

Kostar det att öppna varje låda?
Du betalar inget för att öppna dina lådor, vissa lådor kräver dock att man har VIP. Men det finns även lådor som går att öppna utan.

Kan man byta lådor med kompisar?
Nej

Hur många lådor kan jag ha under "Items"?
Oändligt

Kan man vinna fler än ett pris?
Ja, det kan man.

När får jag priset efter öppnad case?
Har du vunnit en produkt, klicka på hämta vinst och vänta på att Spelfrossa kontaktar dig.

Vart hittar jag mina cases?
Du hittar dina cases på din profil, ovanför prestationer under "Items".

Vilka lådor kräver VIP?
Frost blue
CS:GO - RARE
Xtrfy - RARE
Gunnar - RARE
Valentine
HUR HITTAR JAG MITT STEAMID
För att ta reda på erat SteamID görs genom följande att man ansluter till en public-server. När man väl är ansluten på servern så tar man ner consolen och skriver "status". Där får du upp en lista på alla spelare som är online på servern.

Därefter letar du upp ditt nick och SteamID. Exempel:
STEAM_01:21654511

Du ändrar ditt SteamID under "Inställningar".
Det är viktigt att du har giltigt SteamID för turneringar.

Alternativ 2: Kopiera din steam community sida "din profil" och sedan hoppar in på hemsidan http://steamidfinder.com och klistra in den i sökfältet.
Erat Steam ID bör nu dyka upp i ett nytt fält.

OBS
Du kan inte gå in på en LAN-server, då får du ett felaktigt SteamID.
HUR KÖPER JAG VIP?
1. Klicka på min profil längst upp.
2. Klicka sedan på VIP ovanför din profil information.
3. Välj betalning mellan Paypal eller Swish
HUR MAN BOKAR EN CS:GO SERVER
https://www.youtube.com/watch?v=dG97uYxzQK0&feature=youtu.be
HUR SKAPAR JAG EN KLAN?
1. Klicka på min profil i menyn längst upp hemsidan.
2. Klicka på Skapa klan ovanför din profil information.
PRISSTEGE
PRISSTEGE
Du som medlem kan samla SF Coins via våra turneringar som vi arrangerar.

Med dessa SF Coins kan du sedan använda till att plocka ut något i våran prisstege eller köpa cases i våran case shop.

För att hämta ut ditt pris måste du kontakta supporten med följande uppgifter så tar vi ut priset till dig.

-Vilket pris du vill hämta ut.
-Nick på hemsidan.
-Telefonnummer.

När du har kontaktat supporten så kommer vi att granska din önskan om att hämta ut priset.
Har du tillräckligt med SF Coins för att claima så är priset ditt, och då plockas det bort från prisstegen om inte fler antal finns.

'Kan man hämta ut mer än ett pris?'
Ja det kan du göra.

**OBS** Prisstegen är just nu i en BETA version och testas fram, vid systemfel / exploits så kan det förekomma ändringar av poäng!
TÄVLA
För att använda sig utav funktionen tävla krävs VIP-medlemskap

REGLER

- Spelet spelas i bäst av 3
- Gissa en siffra mellan 1-100 (du har 30 sekunder på dig)
- Du och motståndaren väljer bort vars ett kort som ni inte vill ha.
- Sedan så vänds det sista kortet på bordet, närmst vinner.

-Vinst över Spelare: Random Case
-Vinst över Dator: Random Case

Du kan spela 10 matcher på en dag, och du kan bara möta samma motståndaren en gång per dag.
Det är ett kösystem, så vänta bara i kö så kommer match att komma. Skulle det vara tillfällen där ingen står i kö
så använd gärna Facebookgruppen eller vårat forum för att söka motståndare.

Lycka till!