SWEDISH PARADISE 15+ (GTAV ROLEPLAY)
sellus89
Normal medlem

Medlem sedan 2018-02-19
Inlägg: 1
Skrevs 2018-09-29 13:27
Hallå tjejer och killar!
Vi söker nu flera spelare till våran server Swedish Paradise 15+

Vi har Polis,Ambulans,Mekaniker och fler whitelistade jobb m.m. Samt 3 olika gäng!
Det finns jobb lediga och det finns platser i gängen om man kan sköta det snyggt.

Ni kan läsa på hemsidan om våra admins, så ni vet vilka ni kan prata med beroende på problemet ni har. Det finns inprincip nästan alltid en admin inne som kan hjälpa dig/er.
Våra kodare hjälper gärna folk som kommer med bra ideer, men det är förutsatt att du sköter din karaktär snyggt och verkligen vill Rp:a.

Våra scripts är unika då våra kodare har snickrat ihop många av dessa själva (inte ESX) utan egen kodning. Detta gör att prestandan på servern är sjukt bra! (Inga fps drop eller liknande)

Kan även nämna att våra kodare jobbar stenhårt för att få bort ESX helt och koda helt eget istället. Vad medför detta? Mycket mindre buggar och man kan bygga ut script mycket bättre,smidigare och fortare.

Vi har inga Icke whitelistade jobb då vi kör med missions istället (Unika uppdrag, och ett bra poängsystem) och ett bra och roligt fiskescript.
Gå in på hemsidan och skicka en ansökan, vi kollar dagligen om någon/några har ansökt.
Efter att ni har ansökt och fått svar så kan ni bara sätta er i våran discord-kanal så vi kan hjälpa er med att sätta rollerna.

Hemsida: http://gta.z0rz.net/ (Det står 18+ på hemsidan men vi har valt att sänka till 15+ för att ge folk en ärlig chans)

Discord: https://discord.gg/ubv262w

Se till att skicka en ansökan, ni kommer inte bli besvikna!
SKRIV ETT INLÄGG