TEAM AVIOUS
pajzilla
Normal medlem

Medlem sedan 2018-03-23
Inlägg: 1
Skrevs 2018-03-23 19:03
Tjena!

Team Avious rekryterar först och främst 1 entry frager. Men 1 till rifler också eftersom en av oss kan eventuellt steppa ner för att ta en coach roll.

Lite om oss: Vi är ett gäng grabbar som vill satsa stenhårt inom CSGO världen. 3 st av oss bor i närheten av Värnamo och den fjärde i Kalmar. Vi har 2 st IGL som turas om och en av dem har en stor erfarenhet då han har tävlat en del och varit med i kvalen för första csgo major.
Ålder på oss: 15,17, 24,25

Vi har en strukturerade träningsschema då vi endast lira på helgen för att en av oss jobbar kväll. Vi har europeiska lag vi pracca mot.

Vad vi letar efter: En tiltfri person som följer instruktioner och kan ta åt sig kritik. Du ska vara analytiskt, brinna för csgo och ha en bra kommunikationsförmåga.
Faceit elo: 1900+ och global elite rank ser vi gärna att du befinner dig på.

Vi har inte direkt någon åldersgräns men ser framförallt att du är över 15+. Ett plus är om du bor i närheten av Värnamo för att kunna komma över på LAN (bootcamp, l0l).

Övrigt: vi har en organisation som är redo för att announca oss när vi är redo med lineup och kan visa att vi är ett seriöst lag!

Tycker du att det låter intressant och kan passa dig? Lägg till mig på steam så du få mer information och eventuellt en tryout spot!

steam: https://steamcommunity.com/id/pajzilla

Ändrades 2018-03-23 19:05
SKRIV ETT INLÄGG